1 0 0
64
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2024. jan. 16.
Keresztre feszített implantátum felszabadítása és eltávolítása

12D tisztítás és kalibrálás – Kód beállítása a keresztre feszített implantátum felszabadításához és eltávolításához

Mondd ki hangosan a saját szavaiddal.

Nyissa meg a Christos-mezőt
Felszólítom a Csoport Avatáromat , Krisztust, a Kristálycsillag Őrzőket és az Aurora Fajokat, akik az Egy Küldetés Törvényéhez igazodnak, hogy működjenek együtt ISTEN végtelen fényének, szeretetének és hatalmának legmagasabb szintű cseréjéért az isteni helyes rendben és harmóniában. Isten szeretetének, békéjének és harmóniájának képviselőjeként jövünk ide.

Csatlakozás a 12D Hub Handshake-hez, lásd a 12D Shield című részt .
Észak, Dél, Kelet, Nyugat, Föld, Ég: Kérem, hogy irányítsák a Négy Sarkot, hogy az egység és egység fényében pecsételjék le. Áthatolhatatlan és legyőzhetetlen VAGYOK. Megkérjük/kérjük az Aurora és a Krystal Csillag Erőket, hogy rögzítsék ezt a Szent Űrt az Egy törvénye szolgálatában, amelynek isteni helyes sorrendjében szolgálok.

Szeretett Christos Avatar, adj vissza minden kódot, tűzbetűt, és az ékszereket, szárnyakat, energiákat és testrészeket, amelyeket rosszul irányítottak, és MOST add vissza a Jogos Tulajdonosnak az Ön Szuverenitása nevében, ahogyan itt kimondják és jelenlétre utasítják MOST. Érvénytelenítjük azokat a lényeket, akik kárt vagy pusztulást szándékoztak a teljes feloszlás parancsával, és feloldjuk őket az Egy Forrású Isten Forrás Fényben a megbocsátás és a felejtés által. Teljesen gyógyítsd meg és zárd el a személyes auramezőt minden további behatolástól. Adj vissza minden energiát és esszenciát, amelyek isteni helyes sorrendben voltak MOST. MOST visszahívjuk mindazt, ami önnön szuverén isteni hatalmunk és jogunk. Személyes genetikai technikusainkat és felemelkedési csapatainkat hívjuk/hívjuk, hogy támogassanak bennünket ennek a parancsnak a teljesítésében minden olyan lény számára, akiket itt és most, ebben a térben képviselhetünk.

Arra kérem most az Isten Erőjét és Őrzőit, Magasabb Én Tanácsokat, hogy adják be a LÉLEKVÉDELMI CSOMAG ALAPVETŐ CSOMAGOT a Multidimenzionális Identitásoknak, Ősi Identitásoknak és azoknak a Ragaszkodóknak, akik ennek a Felszabadulásnak a felszabadítását keresik az én pillanatában, teljesen, teljesen és teljesen minden párhuzamos valóságon és minden párhuzamos valóságon keresztül. létezések. Az Ív Anya parancsára nyissa meg a portált, hogy létrehozza az átjárót, hogy elkísérje az összes ősi identitást, töredéket a megfelelő idő- és térvektorukhoz, megtisztítva a Kozmikus Krisztus Örök Fényforrásában.

A nullapont mezőben és az egységtudatban – parancsolom a tökéletesség jelenlétemet egy forrásfényben. Tisztítsd meg az összes Ősi vagy Miazmatikus Feljegyzést az emberi holografikus rekordomon, a származási családokon és a sejtmemória planetáris interfész rekordjain keresztül. Helyezze vissza a kollektív isteni tervrajzot Krisztus Családjának minden rétegébe, hogy egyesüljön az igazság vibrációjában, felszabadultan, szuverénen és szabadon most. Kérem az összes alacsonyabban formált energia vagy hibásan minősített rezgés teljes eltávolítását minden jelenlévő egyéni és csoport identitásból. Szüntesse meg és távolítsa el az összes kiegyensúlyozatlan mátrixot, eszközt vagy struktúrát egyszerre. Alakítsd át az összes spirituális manipulációs és rabszolgaság-energiát semleges asszociációvá az istenek természetes szuverén törvényének nullpontján keresztül.

Szándék törvénye, beleegyezés, tekintély
Mint a 12D Avatár és Isten Fénye, aki vagyok, azt kérem, hogy legyek az örökkévaló Isteni Fény isteni edénye ennek a __________________ néven ismert földnek a szolgálatában. (Írja be a várost, helyszínt, emlékművet, területet vagy személyt) Felmondok minden olyan szerződést és/vagy megállapodást, amelyet bármely entitással, Útmutatóval,___________ kötöttek ebben az idővonalban vagy bármely valóságban, és amelyek nem a legmagasabb összhangban voltak az Örök Fényforrás az Egység kozmikus szuverén törvényében. Megszüntetem az összes hamis mátrixot, idővonalat vagy illúziót, amely eltakarhatta a legmagasabb lélekcélt és lélekküldetést a múltból, a jelenből és a jövő idővonalaiból. Felmondom a megváltó jármű- és keresztrefeszítési szerződéseket és a hozzájuk kapcsolódó fantomrendszereket, hogy ne befolyásolják tudatomat és mind a 12 testemet, valamint az összes itt lévő lényt, amely tükröződik krisztikus testeim egységében. Kijelentem továbbá, hogy minden ilyen keresztrefeszítési szerződés felmondása visszavonhatatlan és végleges minden időkeretben és valóságban a magam és mindazok számára, akiket képviselek. Isten tökéletes akaratával összhangban arra kérem, hogy engedjen el minden keresztrefeszített implantátumot és kapcsolódó szerkezetet, amely hatással van erre a földre, a természetes földre és minden jelenlévő elemre és alkotásra. Én/mi Isten tökéletességét választjuk, hogy a Fényben álljunk, és képviseljük a teljes szuverenitást és szabadságot minden emberi lény számára ezen a bolygón. Most kapom ezt az ajándékot, mivel megosztom ezt az ajándékot MINDENKINEK. Minden Egy a Fénnyel. EGYSÉG VAGYOK.

Béke veled, kedvesem. Béke legyen veled.

Univerzális harmonikus igazítás
Keresztre feszítés eltávolítása: Szeretteim – hozd be az univerzális felharmonikusokat oszcilláló hullám formátumban, hogy az összes bihullámú rendszert átkódolhasd a hármas hullámformátumba, hogy létrehozhasd a Krystal Star kommunikációs állomásokat, itt és most. Kérem/kérjük, hogy távolítsák el az összes keresztrefeszítési mintát és implantátumaikat _______________ minden területen olyan sorrendben, amely szükséges ahhoz, hogy támogassa ennek a szeretett földnek az optimalizálását és felemelkedését , és minden olyan lényen belül, amelyre engedélyünk van jelen időben és térben. Szüntess meg és szüntess meg minden szervetlen és idegen befolyást, szüntess meg minden rabszolgaság-nyilvántartást, hogy ne érintsék ezt a földet azzal a szándékkal, hogy ártsanak vagy bántsanak.

Nyisd meg az összes spirituális kapcsolatot és a Kristálycsillag Kommunikációs Hálózatot olyan sorrendben és prioritásban, ahogyan Isten szeretné. Újraszövik és újrakapcsolódni, szinkronizálni a fénnyel, megnyílni minden kommunikációs útvonalat e terület lejvonalai között, hogy a mennyei Krisztus 12. dimenziós áramának csatornája legyen, amely lehetővé teszi a kommunikációt és a közvetlen megismerést a Krisztus Rendjével és az egész Omniverzális Christos spirituális családdal .

Felszólítjuk a Krisztusi Tervtest Testének, az Eukakrisztusnak , a Szilikátmátrix DNS-sablonnak az összes Biológiai Kódolását, hogy telepítsék a transzharmonikus oszlopokat, amelyek az Örök Élő Fényforráshoz kapcsolódnak. Szent Anya és Szentatya, kérlek, vidd vissza Nap Gyermekedet a Föld e helyére.

Csatlakoztassa újra és axiatonálisan igazítsa az összes éteri axiatonális és meridiánvonal csatornát az Új Föld Frekvencia Hubok Axiatonális vonalaihoz prioritási sorrendben, amennyire ez szükséges a felemelkedési idővonalak számára ebben a térben, ahogyan Isten szeretné. Állj vissza és igazodj el, hogy megnyissa a kézfogást minden lény számára, aki jelen van otthoni lélekfrekvenciájában a legmagasabb spirituális identitásmátrixaikon keresztül ezeken a Krystal Star központokban.

Bármilyen axiatonális vonal vagy éteri nadiális fejlesztést kérünk/kérünk, ami most szükséges az optimális működéshez és minden olyan spirituális kommunikációs kapcsolat aktiválásához, amely kívül esik kérésem vagy megértésem hatókörén. Töltse le az összes kognitív fejlesztést, amely a nyelv vagy a fénykódok, valamint a jelenlegi spirituális küldetésünket szolgáló legtisztább kommunikációhoz és megértéshez/fordításhoz szükséges itt: __________________.

AZ EGY TÖRVÉNYÉT SZOLGÁLOM ÉS ÉN VAGYOK A MEGJELENÍTETT KOZMIKUS SZUVERÉN TÖRVÉNY!

Kijelentem/kijelentjük szuverenitási szándékomat:

Harmonizáljuk/harmonizáljuk és TARTjuk ezt a teret az Egy Én Isten-én nevében. Az Egy tanújaként bepecsételem nyilatkozatomat az Egyesülés és a Teljesség Fényébe az Egy Én szolgálatában.

Kérlek, hajtsd végre a megállapodásaimat a külső szinteken, az elmehálón, a DNS-en, a karmikus szerződésen, az alapvető lélekszinten és azon túl. Fogd ezt és rögzítsd a Morfogenetikus Mezőn és a finom energiarendszereken keresztül Csoportlényünk minden szintjén és összetevőjén. Teljesen, Teljesen, Teljesen és Véglegesen. Horgonyzár és pecsét a hologramon keresztül. Horgonyzár és pecsét az időmátrixon keresztül.

Szeretett Család, köszönöm ezt a lehetőséget. Nyitott vagyok MINDEN folyamatra, amely ahhoz szükséges, hogy teljes mértékben igazodjak Legfelsőbb Isteni Céljaimhoz és Küldetésemhez. Nagy örömmel és áhítattal vagyok/vagyunk otthon a fényben. Ezt a kérést és imát a teljesség és az egy Isten-forrással való egyesülés fényébe pecsételjük és fejezzük be, és a családunk, akit a Krisztusi Fényben Egységként követeltek vissza. Köszönöm. És így is van!
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Hermon hegy
5:28
2023. dec. 29. 25 néző
Mátrix-5
31:30
2023. dec. 15. 54 néző
Lélek
28:26
2023. dec. 8. 72 néző
Anyajegyek
42:58
2023. dec. 1. 28 néző
Khemaloh
1:00:33
2023. nov. 25. 24 néző
Khemalohatea hármas lángja
1:00:33
2023. nov. 25. 27 néző
Kommunikáció más galaxisokkal
33:15
2023. nov. 21. 34 néző
Elaysa-Melchizedek
42:24
2023. nov. 17. 50 néző
Enki DNS fedvények
1:05:00
2023. nov. 10. 56 néző
Dolores Cannon Stonehengeben
16:03
2023. nov. 9. 110 néző
Fénytest, Merkaba, Hiero Gamos
32:54
2023. nov. 3. 16 néző
Hogyan érdemes objektíven kutatni
4:32
2023. okt. 20. 21 néző
Távnézés
31:22
2023. okt. 17. 31 néző
Az evolúció és Lant története
1:03:57
2023. okt. 13. 31 néző
Az ego három rétege
14:14
2023. okt. 10. 53 néző
Don Juan, a bűvész útján
35:24
2023. okt. 6. 23 néző
Regresszíos hipnózis 361.
1:02:22
2023. szept. 28. 77 néző
Kozmikus Krisztus Sárkány tanitások
49:02
2023. szept. 26. 37 néző
Lények a gömb belsejében
15:57
2023. szept. 25. 101 néző
Megoldás és egyensúly megteremtése a...
11:24
Regressziós hipnózis 362
1:35:24
2023. szept. 22. 73 néző
Felemelkedési idővonal lázadás
54:03
2023. szept. 20. 73 néző
Beszélgetés a reptilekről
58:07
2023. szept. 19. 51 néző
Szerelmi harapás
45:23
2023. szept. 15. 37 néző
Felkészülés a születésre (2)
1:27:52
2023. szept. 11. 49 néző
Felkészülés a születésre (1)
2:34:30
2023. szept. 6. 43 néző
Asztrális sík
44:16
2023. szept. 2. 14 néző
Tetoválás
9:55
2023. aug. 29. 58 néző
Biospirituális betakaritás
1:03:01
2023. aug. 25. 60 néző
Digitális iker
45:54
2023. aug. 22. 35 néző
Hasonló videók
5:28
2023. dec. 29. 25 néző
31:30
2023. dec. 15. 54 néző
28:26
2023. dec. 8. 72 néző
42:58
2023. dec. 1. 28 néző
1:00:33
2023. nov. 25. 24 néző
1:00:33
2023. nov. 25. 27 néző
33:15
2023. nov. 21. 34 néző
42:24
2023. nov. 17. 50 néző
1:05:00
2023. nov. 10. 56 néző
16:03
2023. nov. 9. 110 néző
32:54
2023. nov. 3. 16 néző
4:32
2023. okt. 20. 21 néző
31:22
2023. okt. 17. 31 néző
1:03:57
2023. okt. 13. 31 néző
14:14
2023. okt. 10. 53 néző
35:24
2023. okt. 6. 23 néző
1:02:22
2023. szept. 28. 77 néző
49:02
2023. szept. 26. 37 néző
15:57
2023. szept. 25. 101 néző
11:24
1:35:24
2023. szept. 22. 73 néző
54:03
2023. szept. 20. 73 néző
58:07
2023. szept. 19. 51 néző
45:23
2023. szept. 15. 37 néző
1:27:52
2023. szept. 11. 49 néző
2:34:30
2023. szept. 6. 43 néző
44:16
2023. szept. 2. 14 néző
9:55
2023. aug. 29. 58 néző
1:03:01
2023. aug. 25. 60 néző
45:54
2023. aug. 22. 35 néző