1 0 0
26
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2022. jún. 2.
Az elraboltak segítése Van egy búcsúzó megjegyzésünk a tudósaitokhoz és másokhoz, akik az „UFO” jelenségeit tanulmányozzák.

Sokan közületek mindent megtesznek, hogy „bebizonyítsák”, hogy az ilyen emberrablások nem „valódi” események, hanem inkább az elrabolt fél elmezavarai. Hajlamos vagy úgy tekinteni az élményre, mint valamiféle hallucinációra vagy a földi események szimbolikus fedő emlékezetére.

A „mainstream segítő szakmák” képviselői közül sokan megpróbálják érvényteleníteni az élményeket, inkább a „páciensek” gyógyszeres kezelését vagy az élmény érvényességének racionalizálására irányuló terápiák alkalmazását választják. Ha így szemléli az emberrablás jelenségeit, akkor nemcsak megtagadja magától a valódi megértés lehetőségét, hanem szörnyű rossz szolgálatot tesz azokkal az egyénekkel, akik segítségért fordulnak hozzátok, hogy perspektívát találjanak azokról a valós eseményekről, amelyek traumatizálták őket, mert nem rendelkeznek semmivel. amelyek alapján megérthetik tapasztalataikat.

Ön nem szolgálja őket azzal, hogy érvényteleníti felfogásuk integritását, hanem fokozza a traumájukat azáltal, hogy aláássa az elrabolt önbizalmát és a veleszületett gyógyulási képességet. Felfogásaik valóságának leértékelésével segíti őket elveszíteni, ahelyett, hogy megszereznék az uralmat a megrémítő és zavaró élmények felett. Abban a kiváltságban, hogy embertársait szolgálhatja, felelősséget vállaltok azért, hogy személyes előítéleteiteket eléggé félretegyétek, hogy növekedhessenek, hogy továbbra is szolgálhassátok a hozzátok szolgálatot kérők, folyamatosan változó szükségleteit.Sokan közületek mindent megtesznek, hogy „bebizonyítsák”, hogy az ilyen emberrablások nem „valódi” események, hanem inkább az elrabolt fél elmezavarai. Hajlamos vagy úgy tekinteni az élményre, mint valamiféle hallucinációra vagy a földi események szimbolikus fedőemlékezetére.Hogyan segíthet a pácienseinek beilleszkedni, és így gyógyulni az élményeiből, amikor nem hajlandó elhinni, hogy létezik az a keret, amelyből a traumáik keletkeztek?

Amíg gyógyítja páciensei érzelmi és pszichológiai tüneteit, nem fogja tudni felfedezni állapotuk valódi természetét. Maga a test közvetlenül reagál az érzelmi és tudatalatti létesítményekben tárolt energiaadatokra.

A memória lenyomatok és a tudatalatti információk, elektromos impulzus minták formájában tárolódnak a sejtekben, és ezek a minták határozzák meg a szervezeten belüli kémiai és hormonális kapcsolatok megnyilvánulási ciklusait. A kémiai és hormonális kiegyensúlyozatlanságok, valamint az agyműködési eltérések, amelyeket a mentálisan zavart egyéneknél tapasztal, a sejtekben tárolt elektromos impulzus-rendellenességek tünetei, és ezek a rendellenességek akkor keletkeznek, ha az egyén nem képes (bármilyen okból) az érzékszervi adatokat koherenssé asszimilálni.

Elektromos impulzus mintázatok, amelyek szintézisére a test irányul.

Amit drogokkal, fizikai manipulációkkal vagy pszichológiai eltérítéssel elnyomsz, az továbbra is a tudatalattiban marad, és továbbra is ugyanazokat az egyensúlyhiány mintákat hozzák létre a testben és az elmében. Amíg a tárolt tapasztalat oksági vonatkozásait meg nem találjuk, és tudatosan tudatosítjuk az emlékezett események és érzelmi benyomások formájában.

Bár ezek a benyomások rendszertelennek tűnhetnek, mégis van köztük asszociatív kapcsolat, és ha megpróbálják ezeket az ingadozásokat felhozni, a benyomásokat logikai, szekvenciális sorrendbe a tudatos elmén belül, az egyensúlyhiányt okozó elfojtott elektromos impulzusmintázatok feljönnek a tudatos tudatosságba, ahol tapasztalati eseményként feldolgozhatók, így felszabadulnak és meggyógyulnak.

Ahogyan a rosszul összehangolt elektromos impulzus mintázatok asszimilálódnak és felszabadulnak a tudatos elmén keresztül, úgy lesznek azok a biológiai, pszichológiai és érzelmi torzulások is, amelyek ezekből a rosszul összehangolt impulzusokból származnak.

Hagyományaitoknak sok tanulnivalójuk van a psziché mechanikáját és annak bensőséges kapcsolatát lényetek biológiai és bioenergetikai aspektusaival kapcsolatban.

Amíg a tudományos hagyományaitok el nem kezdik az emberi dinamika minden aspektusát az energiakapcsolatok szempontjából szemlélni, addig nehezen fogják felfogni az általuk megfigyelt dinamika mögött meghúzódó valódi mechanikát.

Amikor a tudomány és a vallás elkezdi helyreállítani ideológiai meggyőződését, és mindkettő eljut a Lélekmátrix tudományos tudatába, vagy a kiterjesztett energetikai identitás formába, amely az alapja, amelyre minden anyag és identitás épül, a spiritualitás, a pszichológia és a biológia az új megértések, amelyekből intelligens holisztikus terápiák hozhatók létre. Ám addig az emberi tapasztalati evolúció ugrásszerűen rohan előre, és a segítő szakmában dolgozóknak utol kell érniük ezt a növekedést, ha nem akarják, hogy elavuljanak. Egyelőre jól tenné, ha felismerné, hogy a „látogatók” elrablása tömegesen történik, és a lakosság nagy részét érinti, függetlenül attól, hogy hiszik-e, hogy ez a jelenség „fizikailag valós” valóságként létezik. Ahelyett, hogy időt vesztegetne azzal, hogy bebizonyítsa, hogy nem valós, javasoljuk, hogy fordítsa ezt az időt és energiát arra, hogy módszereket keressen, amelyekkel hatékonyan kezelheti ezt a valóságot? A hipnotikus terápia gyakorlata kiindulópont.

Ez a módszer megbízhatatlannak tűnik számodra, csak azért következetlen eredménnyel, mert még nem érted az energia belső nyelvét, amelyet a psziché beszél. Nem tudod, mit keress, vagy hogyan állíts össze memóriát és érzékszervi mintákat, amelyek a tudatalattiból fakadnak.

Még nem veszitek észre, hogy a sejtszerkezeten belül rendezett, egymást követő elektromos impulzusminták léteznek, és nem értitek, hogy a test anyag fizikai szövete az emberi szervezet raktárja és asszimilációs létesítménye. A kislábujjban annyi memória tárolódik, mint az agyban.

Az elme nemcsak „a fejedben” és az agy sejtszerkezetében található, hanem az egész testszerkezetben megnyilvánul, a szőrtüszőtől a DNS-szálig.

Minden molekulát és részecskét átitat a tudat.

A tudat nem az elme tulajdonsága. Az elme a tudat attribútuma.

A tudat pedig az energia attribútuma.

A „tudatalatti” elméd tapasztalati identitásodnak az a része, amelyet még be kell illesztened a tudatos tudatosságodba. Tudatalatti elméd tested sejtjeiben és bioenergetikai meződ kevésbé sűrű formáiban létezik.

A tudatalattinak belső rendje van, de a tudatos tudatosságod és a biológiai formád még nem fejlődött eléggé ahhoz, hogy ezt a rendet teljesen beépítsd. Tehát neked, mint tudatos biológiai formáknak, a tudatalatti attribútumai kaotikusnak és rendezetlennek tűnnek a tudatos elme szempontjából. Ahogy fejlődsz, elkezded megérteni a tudatalatti tudatosság logikáját, és növekedni fogsz ahhoz, hogy ennek a létesítménynek a működési dinamikáját a tudatos tudatosságodban tartsd.

És ahogy egyre jobban megérted ezeket a dolgokat, egyre jobban megérted a „Látogató rablás” élményének valóságát és jelentését.

Ha elkezdené felismerni ezeknek a tapasztalatoknak az érvényességét, és a hipnózis és a biofeedback technológiáit alkalmazná a testben elfojtott emlékbenyomások visszanyerésére, akkor tisztább képet kapna arról, hogy mi történik az elrablási találkozásokon belül és elkezded megérteni, hogyan működik együtt az elme és a test a háromdimenziós valóság észlelési élményének megteremtésében.

Ekkor megérti a látogatók elrablásának nagyobb jelentőségét, ahogyan az emberi dinamika nagyobb valóságát is. A hipnózis és a biofeedback technikák segítségével a tudatalattiból hozzáférhet az emberrablás emlékeihez és érzelmi lenyomataihoz. Ezeket a technikákat használhatja új terápiák tervezésére, a hagyományosabb zavarokra is.

A test választ ad a kérdéseidre, ha megengeded neki, és ha fel tudsz állítani egy módszert, amellyel a test képes lefordítani az információit olyan kifejezésekre (nyelvre, érzékelésre vagy szimbólumokra), amelyeket a tudatos elme megérthet.

A hipnotikus szuggesztiók által kiváltott hipnotikus disasszociációs technikák használatával „megkérheti a testet”, hogy közölje veled betegségének természetét. Megkérdezheti az alany testét a disasszociáció természetes állapotában (kábítószer és az agy mechanikus manipulációja). A test sokkal többet tud és emlékszik, mint „te”, és tudja, mire van szüksége saját gyógyulásához. A kihívás az, hogy megtanítsa a logikai tudatosságot, hogy közvetlenül kommunikáljon a testtudattal, és olyan módszert állítson fel, amelyen keresztül ez a kommunikáció megtörténhet.

Még olyan esetekben is, amikor az agy szerkezeti károsodása van, a „body talk” technikák továbbra is hasznos adatokkal szolgálhatnak az egyén állapotáról és kezeléséről. Az elmebetegséget az orvos „mellé kezelheti”, ami által a természetes álom állapotban közvetlen testkommunikáció alakítható ki, de szükséges, hogy az alany legalább 36-72 óráig gyógyszermentes legyen. Számos pszichológiai, érzelmi, viselkedési vagy fizikai állapot kezelését ki lehet dolgozni „testbeszéd” technikákkal, és ezek a technikák sokkal jobban elősegítik a gyógyulást, mint a tünetek visszaszorítására tervezett kezelések. Ha a tudósaik megkockáztatnák az elrablás jelenségének további feltárását, és véletlenszerű mintákat vennének a populációból a hipnotikus regresszió, a biofeedback és a „testbeszéd” ellenőrzött kísérleteibe, akkor meglepődnének, hogy milyen rendszerességgel jelennek meg az elrablási emlékek.

A legtöbb elrabolt egyénnek nincs tudatos emléke az élményről, és akinek igen, az csak az elrabolt népesség egy kis részét képviselik.

Gyakran előfordul, hogy tíz véletlenszerűen kiválasztott alanyból hétnek tudatalatti bizonyítéka van a látogatók elrablására. Tíz Ilyen kísérletek végzése során könnyen elsöprő bizonyítékot szerezhettek a bolygótokon folyamatban lévő földönkívüli részvételről. Bebizonyíthatnád a valóságot, amiről beszélünk, és esetleg olyan módszereket tervezhetsz, amelyek inkább segítik, mintsem tovább dramatizálják az ilyen tapasztalatokkal rendelkezőket. Ha egyszer bebizonyítod magadnak az elrablás valóságát, akkor azzal a kihívással kell szembenézned, hogy „diagnosztizáld”, milyen típusú emberrablás történt.Az emberrablás típusa sok mindent elárul, az alanyok genetikai valóságáról, és jelzi a megfelelő kezelési módszereket is az alanyok számára – egyéni alapon.

Kényszerű emberrablások (olyanok, amelyek nem érintik a tudatalattit/lélekmátrixot az egyén hozzájárulása) eltérő kezelést igényelnek, mint a beleegyezett.

A kényszerű emberrablásoknál a biológiai és pszichológiai az egyén integritását megsértették. Az egész rendszer, tudatos és tudatalatti, traumát kapott. Az ilyen típusú behatolás gyakran magában foglalja az „elme technológiák”, mint például a fent említett holografikus betétek vagy a kényszerített mátrix transzplantációk. Ezek az eszközök „megzavarhatják a memória lenyomatokat” a testben tartva, létrehozva a „fedő emlékek” felbukkanását – „emberi alakba burkolt” elrablások. Az állítólagos múlt emlékei. Előfordulhat, hogy a visszaélések először ismert vagy ismeretlen embereket érintenek. Egyedi. Az emlékezett érzékelés homályos lesz benne, ezeket az eseteket, vagy egymás után hibás memóriatöredékeket. Nézéssel mélyebb, túl a látszólagos emberi drámán, a tényleges emlékezet az emberrablási esemény fog bekövetkezni.

A „body talk” technikák tehát különösen működnek ezekben az esetekben, mert a testtudat nem engedi el a tudatos elme adatokat, amelyek még nem állnak készen az asszimilációra. Ha a test saját érvelési lehetőségein keresztül érzékeli, hogy a személyiség nem áll készen arra, hogy hatékonyan kezelje az élményt, akkor nem engedi el az emlékezetet valódi formájában.

Ha azonban a testet, mint egy kút, kéri a segítő, akkor információkat fog feltárni a természetéről felbukkanó emlékek, és kiderül, hogy használ-e fedőemlékeket az álcázáshoz a tényleges eseményekről.

A kényszerű emberrablásoknál nem csak az emlékezet volt potenciális manipulálják az elrablók, de gyakran a Keylonta kódok belül a sejtszerkezet is megváltozott. Ez az eljárások során történik kényszer mátrix transzplantáció, amikor az elrablók megpróbálják lekapcsolni az embert annak szerves bioenergetikai szerkezetéből (ahogyan az a korábbi szakaszok), hogy az embert egy mesterséges mátrixba „belekapcsolják”. vagy kikapcsolják az emberek magasabb érzékszerveit.

A tényleges mobiltelefon kódolja azt a memória tárolására és rendszerezésére szolgálnak, emiatt eltorzulnak, biológiai torzítás.

A „testbeszéd” technikái nem biztos, hogy sikeresek mivel a testen belüli szó szerinti biokémiai kapcsolatok „rövidek voltak áramkörben.”

Mentális, érzelmi és fizikai rendellenességek léphetnek fel ettől függően, attól függően, hogy a Keylonta kódok milyen mértékben változtatták meg. Az emberrablás eseteinek kutatása és kezelése során az fontos, hogy megtanuljon különbséget tenni a behatolás típusai között.

A megfelelő kezelés, az emberrablás kategóriájától függ.

Nem csak a különbséget kell diagnosztizálnia a nem elrablás vagy az elrablás és a kényszerű vagy beleegyezéses emberrablás között, hanem tudnia kell, hogy a kényszerű emberrablás csak az emlékeket és a holografikus betéteket takarják, vagy a kényszer mátrix transzplantációt kíséreltek meg vagy hajtottak végre.

Sikeresen kezelheti a másik tüneteit. Az emberrablás formái helyreállítják a memóriát és segítik, a tudatos elmét abban, hogy asszimilálja az eseményt, ezáltal eltávolítja a zavart okozó tüneteket, olyan esetekben, amikor kényszer mátrix transzplantációról van szó, nem tudja megoldani a problémákat a Lélekmátrix beemelése nélkül.

Ezekben az esetekben a legjobb, ha ügyfelet azokhoz irányítja, akik jártasak, a többdimenziós kommunikációban és az interdimenzionális manipulációban mivel ezekhez az intuitív készségekhez szükség lesz ahhoz, hogy a gyógyulás megtörténhessen.A kényszerű mátrix transzplantációból való gyógyulás témája túlmutat ennek az értekezésnek a terjedelmén. Hipnózis technikák alkalmazása, biofeedback és „testbeszéd”, akkor megállapíthatja, hogy emberrablásról van szó megtörtént, és ha igen, milyen típusú emberrablással áll szemben. Mert ez az érzelmi vagy pszichés zavar tünetei, amelyek felhívják a figyelmét az elrablás lehetőségére, és ezért a látogatók elrablása mára járványos méreteket ölt a betelepülők körében a te idődben (különösen bizonyos földrajzi helyeken) megtennéd, okosan dolgozzon ki szűrési technikákat, mint kötelező előzetest minden pszichiátriai próbálkozás előtti értékelésnél.

Azért mert rendszeresen nem hallunk emberrablásokról, az nem jelenti azt, hogy azok nem fordulnak elő a lakosság nagy részén.

Vannak, de az esemény tudatos emlékének elfojtása tünet az elrablásra jellemző. Gyakran az első jele annak, hogy ilyen behatolás történt a pszichológiai, érzelmi megnyilvánulása vagy viselkedési eltérés, mint a személyiség és a tudatalatti létesítmény próbálja meg asszimilálni az élmény érzelmi traumáját.

Amennyiben tudná mennyi probléma, a mániás depresszió, a szerhasználat, neurózis, pszichózis és sok más élettani rendellenesség közvetlenül a „Látogató rablásra” vezethető vissza, akkor valóban elcsodálkozna.

Látogató emberrablás eseteit másként kell kezelni, mint a nem elhurcolási eseteket, ha gyógyulást kell elérni, mert a tünetek elfojtása csak rontja az állapotot. Ellentétben a pszichológiai betegségek más formáival, amelyek a traumatikus élmény elfojtásából erednek, az elrablási reakciók nem egyszerűen „tudatból drogozni” vagy megkerülni.

A legtöbb trauma a földi élményt bizonyos kulcsfontosságú emlékek körül izolálják a múltban. A traumát eleve okozó események már nem része az egyén jelen pillanatbeli valóságának – az események nem ismétlődőek.

Ez nem így van az emberrablás esetében. Minden emberrablás itt kezdődik gyermekkorban, amire az ember fel van készülve a tudatalatti szinten manipulációk, amelyek a test érése során következnek be. Nincsenek kivételek. Nem minden alany találja meg a memória teljes sorozatát a gyerekkori eseményekre nyúlik vissza, de a legtöbben megteszik.

Az elrablásokat, ütemezett módon hajtják végre a benne rejlő ciklusokat követően dimenziós portálrendszerekhez igazítva és a fejlődés belső ciklusaihoz az emberen belül. Ezek egy bizonyos előre beállított ütemezésen belül ismétlődnek. Amint az emberrablás megkezdődött, az a ciklusokat követve folytatódik, az egyén egész élete során. Elnyomását a korábbi elrablások csak fokozni fogják és felhalmozódási érzelmi lenyomat keletkezik az élmény körül, további egyensúlyhiányt okozva a testben és az elmében.

Az egyetlen gyógymód a poszttraumás stresszre tünetek, amelyek a „Látogató elrablásának” következményei a visszakeresés és az élmény asszimilációja a tudatos tudatosságba, és megértés keretét biztosítva hatékony tanfolyammal együtt cselekvés a személyiségért.

Ezek lehetővé teszik, hogy az elrabolt szembenézzen az ismeretlentől való félelemmel, és felhatalmazást kapjon, felismerve ezt bizonyos cselekvések elősegítik, ha a kevésbé traumatikus élményeket megértette az egyén.

Az egyén többé nem fogja érezni tehetetlenek magát az élmény felett, és nem is ragad az érzelmek csapdájába úgy, mint félelem, harag és düh, amelyek a létezésből erednek és elhatalmasodhatnak.

Megtörténhet a gyógyulás, amelyen keresztül az emberrablás a tapasztalat a tanulás és a tanulás lehetőségének tekinthető növekedés, nem pedig behatolás és személyes megsértés.

A legtöbb emberrablás a lélek mandátuma alapján történő megállapodások!

Amikor az emberek egy nagyobb tudatos kapcsolat felé fejlődnek azzal az identitással, amelyből identitásuk létrejön, tudomást szerezhetnek ezekről a megállapodásokról, és felismerhetik, hogy nem történt megszegés, mivel az egyén engedélyt adott a tudatalatti szintnek ezekre a műveletekre. A növekedésen keresztül a megértés jön, és a megértés béke.Kényszerrablás esetén, amikor ezek a tudatalatti megállapodások nem jöttek létre, az egyént megsértették, és akarat van a valódi memória helyreállítása után olyan terápiák, mint például azokat, amelyeket nemi erőszak vagy más személyes áldozattá válás eseteinek kezelésében használnak.

A trauma érzelmi lenyomatának felszabadítása és megalapozása az egyén felhatalmazásának hatékony eszközei előmozdítják a természetes gyógyulást, ahogy a személyiség idővel asszimilálja az élményt.

A kényszerű emberrablásnál vannak olyan módszerek, amelyekkel az egyén képes, hogy megakadályozza a további jogsértést, de ez a téma ismét túlmutat ezen a fejezeten. De az első lépés a megszerzéshez a kényszerű emberrablás előfordulása feletti ellenőrzés erőfeszítés, hogy tudatos kapcsolatot teremts a lélekmátrixoddal, belül bármilyen spirituális irányultságú is a legkényelmesebb.

További megértése érdekében felajánljuk Önnek az emberrablás tapasztalatairól szóló betekintést. Mint említettük, az emberrablások ismétlődőek és ciklikusak. Vannak bizonyos szakaszai az ember biológia fejlődésében, amelyek leginkább elősegítik, a genetikai kísérletezést, melyet a Zéta-rablók végeznek.A nőneműek, amikor a hormonális változásokhoz kapcsolódó serdülőkor kezdődik, a Keylonta-kódok bizonyos elrendezései belül zajlanak a DNS-ben, amelyek lehetővé teszik a sikeres visszakeresést a tojásban található női genetikai anyagot. Emiatt sokan a serdülő nőket olyan bomlasztó viselkedési mintákba vezetik, amelyek elterelésként szolgálnak majd a tervezett emberrablásokhoz. Ne feledje, a Zéták rendelkeznek azzal a képességgel, hogy ösztönözzék a mentális és érzelmi tudatosságot a test Keylonta kódjain keresztül.

Nagy viselkedési befolyásolásuk lehet, melyet alkalmaznak is és amelyen keresztül a lány vagy nő, olyan helyzetekbe kerülhet melyek elrablásra alkalmas helyek. Sokan (de persze nem mind) tinédzser szökött, vagy tinédzserek, akik a szerrel való visszaélés felé fordulnak, és korai terhességre késztetik az elrablók, akik a háttérben csendben vigyáznak rájuk.

A legtöbb serdülő nem érti a saját motivációit ezeknek a viselkedéseknek, de megpróbálhatják racionalizálni a felfoghatatlannak tűnő érzelmi traumájukat, ami közvetlenül alatta úszik tudatos tudatosságuknak.

Nem téged akarunk megijeszteni, hanem a tinit.

A terhesség sok felvilágosulatlan Zéta csoport által kívánt esemény, akik erőszakos elrablási taktikát alkalmaznak. A terhességet követően bizonyos energia koncentráció alakul ki a genetikai anyagon belül.

Benne ez az energia kombinációja a már felgyorsult Keylonta Code tevékenységgel, serdülőkor által előidézett elsőrendű genetikai anyagot hoz létre a Zéták számára, az elrablóknál, hogy majd ezeket felhasználják saját hibridjeik létrehozásához.Felvilágosult Zéták aki lélek egyezmények keretein belül működnek, soha nem vesznek részt ezen eseményekben, hacsak nem a lélek egyezmény részeként léteznek!Azonban a felvilágosulatlan Zéta, a régi programot követve, a serdülő lányokat ismételt emberi terhességre késztetve, mivel ezeket a női alanyokat használja, a kívánt genetikai lenyomat begyűjtésére.

Ezért javasoljuk, hogy ajánljon fel hipnotikus regressziós terápiákat ezeknek a fiatal nőknek, így felfedezheti, hogy ez a behatolás zajlik vagy sem.

Amennyiben elrablásra utaló emlékeket találnak, hozza ezt az információt a tudatos tudatba az alanyt segítve, hogy asszimilálják és feldolgozzák a rejtett érzelmi traumát. Az elrablások eredményeként történő hordozás lehetővé teszi a fiatal nő számára, tudatos irányítást szerezni döntései felett.

Ha arra biztatják, fejleszti veleszületett képességeit a finom energiák érzékelésében, amihez felnőhet és különbséget tud majd tenni a saját tudatalattijából származó érzelmi impulzusok között és azok között, amelyeket a Zéta-rablók manipulációja révén továbbítottak.

Ha valóban segíteni akar a lakosságnak, akkor meg kell tennie, hogy ismerd fel a földönkívüli jelenlét valóságát és felismerni az általuk alkalmazott taktikákat ellened.

Ha nem ismeri el a probléma valóságát nem fog tudni megoldásokat találni. Itt az ideje, hogy az emberi faj előjön a sötétségből, és kimozduljon a „Látogató” jelenlétének a tagadásából, hogy a gyógyulás megkezdődhessen.
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Miasma
17:18
3 órája 13 néző
Az egység törvénye
10:34
1 napja 21 néző
Gén technológiák (hangoskönyv)
55:11
Fanton mátrix
22:55
6 napja 37 néző
Ley vonalak
9:55
1 hete 25 néző
Fekete nap program
21:34
1 hete 10 néző
Hologram
11:50
1 hete 32 néző
Csábító archetípus
10:57
1 hete 41 néző
Felemelkedés (hangoskönyv)
30:19
Testrablók támadása... Spoiler!
21:43
2022. júl. 13. 30 néző
Aratás
9:38
2022. júl. 6. 22 néző
Halo, szuperkatona program, Spartanok.
3:13
Felettünk a Föld
7:49
2022. jún. 23. 48 néző
UFO, Rubtsovsk 2007.május 10.
1:03
2022. jún. 23. 28 néző
Két csillagutazó
20:47
2022. jún. 9. 31 néző
Csillagkapu rendszer
18:08
2022. jún. 8. 39 néző
A bennünk élő gyermek
1:47
2022. máj. 27. 35 néző
Fekete ragacs
2:04
2022. máj. 23. 45 néző
Rémusz bácsi meséi
15:01
2022. máj. 11. 43 néző
Feldmár András - Az élmények szabadsága 3...
1:08:16
Hologram vetítés, drónról?
5:45
2022. márc. 31. 53 néző
UFO Kijev felett
4:50
2022. márc. 29. 117 néző
Penny Bradley-Szuperkatona programok  1.rész
1:06:02
Penny Bradley Szuperkatona programok 2.rész
44:24
Vilmos teremtette - Paktum
12:40
2022. márc. 16. 36 néző
Klónok
3:02
2022. márc. 15. 102 néző
Hasonló videók
17:18
3 órája 13 néző
10:34
1 napja 21 néző
55:11
22:55
6 napja 37 néző
9:55
1 hete 25 néző
21:34
1 hete 10 néző
11:50
1 hete 32 néző
10:57
1 hete 41 néző
30:19
21:43
2022. júl. 13. 30 néző
9:38
2022. júl. 6. 22 néző
3:13
7:49
2022. jún. 23. 48 néző
1:03
2022. jún. 23. 28 néző
20:47
2022. jún. 9. 31 néző
18:08
2022. jún. 8. 39 néző
1:47
2022. máj. 27. 35 néző
2:04
2022. máj. 23. 45 néző
15:01
2022. máj. 11. 43 néző
1:08:16
5:45
2022. márc. 31. 53 néző
4:50
2022. márc. 29. 117 néző
1:06:02
44:24
12:40
2022. márc. 16. 36 néző
3:02
2022. márc. 15. 102 néző